tirsdag den 17. april 2012

San Francisco....


Efter næsten 20 timers udmattende rejse ankom vi trætte og sultne til San Francisco sent lørdag aften. Vi kunne egentlig ikke huske, hvad vi havde booket at sove i, men havde dog hotellets navn. Hotel Nikko. Det lød lidt græsk, så vi forestillede os et middelpænt og mellemstort hotel drevet og ejet af en græsk emigrant. ´Nikko´viste sig at være japansk og hotellet var kæmpe stort, med svømmehal, fitnessrum og med 25 etager. Det er uden tvivl det flotteste hotel vi nogensinde har boet på. Vi bor på 21. etage, så udsigten fra Las Terranas bakketop er nu skiftet ud med højhuse. Det er fantastisk at opleve. Byen er en skøn by.

Vi har haft et par skønne solrige dage hvor vi har oplevet det allemest turistet, så som kabelbanen, Alcatraz m.v.

I dag, den 17. april afhenter vi så vores hjem for de næste 44 dage, motorhomet, som skal bringe os rundt i USA !!!












'

4 kommentarer:

  1. Det er sgu' da lige til at blive skide misundelig over....
    Anne Pande... Du har bare at være hjemme d. 9. Juni til Jubilæum... Jeg kan snildt komme og hente dig hvis du ikke makker ret...
    Efter at have set dig i lårkort tror jeg der er mangen en gift ungersvend der vil begræde dit fravær.... Kom kom.... Det er ikke for sent...

    -Kimse B

    SvarSlet
  2. Åhh, hvor jeg så tydeligt husker San Fransisco. Især Alcatraz, hvor en række turister kom til at sidde fast i en celle. De lukkede døren og så kunne den ikke åbnes igen.
    Pia (Martin hilser)

    SvarSlet
  3. Kære søde Anne, Jens, Aske, Nanna og Frida. Tusinde tak for jeres hilsen på min fødselsdag. Super dejligt at følge med i jeres fantastiske rejse. Her hjemme går livet sin vante gang. I morgen skal vi holde fødselsdag for Alfred, sidste fødselsdag på Kong Valdemarsvej. Vi flytter sidste weekend i maj til Brønshøj, hvor vi skal bo i en måned og den 1. Juli overtager vi vores nye fantastiske rækkehus i Humlebyen. Vi glæder os mega meget til at se jer alle igen. Vi savner jer.

    Knus Peter

    SvarSlet
  4. Wau, I får oplevet meget, hvor er det skønt for jer. Det er så herligt, at læse om jeres rejseoplevelser og se de fantastiske billeder. Det er sjovt at kunne følge jer, selvom I er så langt væk. Glæder mig til at høre hvad I synes om Colorado, jeg var udvekslingstudent der for, py-ha 22 år siden :-) Take care over there ;-)

    SvarSlet