søndag den 18. marts 2012

Turen er godt i gang. Vi startede lige med et par dage i Miami, mest fordi vi skulle skifte fly dér!! Miami Beach er egentlig ikke noget særlig spændende sted - jeg regner ikke med, at komme dér igen..
Til gengæld er Den Dominikanske Republik et vældig spændende sted! Her har de fleste ikke meget at gøre godt med. Mange bor i tarvelige blikskure langs vejene mens kun få køre rundt i kæmpe 4-hjulstrækkere. Byerne er beskidte med massere af hunde, små forretninger i gamle træhytter og et inferno af larm fra 1000-vis af scottere og motorcykler. De dytter hver gang de påtænker at overhale, når de er i gang med at overhale, når de stort set har gennemført overhalingen og når den er afsluttet - og derefter skal de måske til at overhale på ny. Men de bliver ikke vrede på hinanden når der dyttes, som vi danskere!!! Det må vi så tænke lidt over :-)
Vi bor på en bakketop, hvor værtsparet, Don og Diana, for ca. 10 år siden, byggede nogle yderst charmerende, sydeuropæisk inspireret orangepudset huse. Don og Diana bor selv i et af husene og de er super hjælpsomme med alt hvad man lige har brug for. De fleste huse er delt i to lejligheder, der er vist 4 huse i alt. Der er super frodigt og udsigten er fænominal.
 
Desværre er priserne i dette land fuldt med resten af den vestlige verden. Hvilket betyder, at vi bliver nød til at tænke over hvor meget vi bruger!!  Sådan er det naturligvis i alle henseender, men havde vi nu været i asien var det nok lidt lettere. Når man er på ferie er man jo tilbøjelig til, hele tiden at ville købe is og gå på restaurant - men den går altså desværre bare ikke.
 
Men vi skla jo på ingen måde beklage os. Vi er sammen alle 5, uden at stresse, uden at skulle tale logistik og meget andet kedeligt. Børnene bader 170 gange dagligt og de udvikler sig, bade/svømme-mæssigt, for hver gang de rammer vandet - det er f.... skønt.
 
Her følger lige et par billeder: