fredag den 30. marts 2012

Sidste nyt fra Den Dominikanske Republik


Kære venner og familie

Det er længe siden, men her på bakketoppen er der ikke altid internet! Men det er jo heller ikke Danmark det her - slet ikke!!!





Den del af øen, som vi har besøgt minder mere om et u-land end om forestillingen om et et velfriseret carribisk krydstogts-turist sted. Og det er vi rigtig rigtig glade for at opleve. Enhver af Annes mere fine fornemmelser (læs 'neuroser':-)) er for længst forsvundet. Man kan ikke være i denne del af verden med bakterieforskrækkelser. Vil man have fisk, kan man gå ned til det skur, hvor slagteren holder til, for foran står fiskemanden med sine fisk. Og man skal ikke gå længe efter frugt, for frugtsælgeren deler lokale med slagteren! Og mangler man et par billige sko (formentlig brugte! eller kopivarer), er man igen heldig. For de hænger i træet foran slagteren. Dette 'indkøbscenter' er placeret blandt mange andre og lignenden skure på en smal gade, hvor et virvar af tunede knallerter ræser gennem gaden mellem hunde og et hav af afslappede mennesker.





Og midt i dette indkøbsmekka, fandt vi en lille frisør-salon, hvor Frida og Nanna tilbragte ca. 3 timer. Da de var færdige, lignede de små dominikanske piger - lige bortset fra øjen-, hud- og hårfarve:-)


Frida får tålmodigt flettede hvert et hår på hovedet!  Det tog "kun" ca. 3 timer!!

Frisørsalonen set fra gaden. Det ligner mest en garage  ! 

Nannas hårforandring tog næsten lige så lang tid som Frida! Det blev 100 kroner pr. hoved!


Sådan!! 

Og Aske er stolt af sine piger

Et af de få billeder hvor vi alle er med!!





Den anden dag fandt vi tilfældigt frem til en lille ferskvandssø inde i landet, i den nordlige del af den Dominikanske Republik. Her var der mulighed for at springe fra klipperne og svinge sig i reb, Søen hed "The blue lake". En fantastisdk oplevelse..